تکنولوژی

نکاتی راجع به مراقبت و نگهداری فلش مموری

آموزش کامپیوتر

استانداردهای استفاده و نگهداری از فلش مموری

برای نگهداری اطلاعات مهم خود بر رروی فلش مموری بهتر است که به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • بهتر است از پورت جلو کیس استفاده نشود؛ زیرا بیشتر موارد به دلیل پایین بودن کیفیت و ضعف کابل اتصال پورت به مادربرد، افت ولتاژ و آمپر دارند و همین امر باعث مشکلات نرم‌افزاری یا سوختن فلش خواهد شد.
    • در حین استفاده به‌صورت ناگهانی فلش مموری را جدا نکنید، ابتدا Eject کنید. (Safe Remove)
     
  • ااگر روی پخش خودرو استفاده می‌کنید قبل از استارت زدن از خاموش بودن ضبط مطمئن شوید، زیرا هنگام استارت تمام توان باتری خودرو برای استارت مصرف خواهد شد و نوسان برق شدیدی به پخش وارد خواهد شد.
  • روی هر دستگاهی جز کامپیوتر های خانگی و صنعتی و لپ تاپها هنگام وصل و جدا کردن بهتراست که دستگاه خاموش باشد.
  • پیش از خرید فلش مموری با حجم بالا از پشتیبانی شدن این حجم توسط دستگاه خود اطمینان حاصل کنید.
  • اگر فلش مموری شما مخصوص موبایل است؛ حتما برای جداسازی Unmout کنید تا آسیب نبیند.
  • پورت های قدیمی و غیر استاندارد می توانند به پایه های فلش آسیب بزنند، در این مورد دقت کنید.
  • فلش های مخصوص موبایل با ظرافت بیشتری ساخته می شوند و باید در نگهداری آنها دقت بیشتری انجام شود، پس همیشه درب محافظ پورت OTG را در محل خود قرار دهید.
  • همیشه از اطلاعات مهم خود پشتیبانی تهیه کنید.
ما را دنبال کنید:

اینستاگرام سرندکالاتلگرام سرندکالا پشتیبانی نرم افزار حسابداری برلیان

واحد خدمات مشتریان سرندکالا آماده پاسخگویی به پرسشهای شما در مورد نگهداری، ویروس کشی و ریکاوری اطلاعات فلش مموری می باشد.لطفا پرسشهای خود را در بخش نظرات این نوشته مطرح بفرمایید تا ما در اسرع وقت به شما پاسخ دهیم.

دیدگاهی در مورد “نکاتی راجع به مراقبت و نگهداری فلش مموری

  1. محمد نعمت الهی گفت:

    سلام
    از سایت خوب سرندکالا ممنوم
    برای دریافت کد تخفیف باید به چکار کنم؟

    1. سلام
      با سپاس از توجه و اعتماد شما
      کد تخفیف خرید از سایت سرند کالا بعد از ثبت سفارش و خرید برای دوستان و مشتریان گرانقدر ارسال می گردد. که در سفارشهای بعدی این کد تخفیف قابل استفاده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *